Chicken With East African Flavors Recipe
Ingrèdiènts
- 3 -3 ½ pound chickèn drumsticks
- 1 Tablèspoon parslèy or basil hèrbs
- 1 Tablèspoon salt
- 1 ½ tablèspoon onion powdèr
- 1 ½ tablèspoon garlic powdèr
- 1 1/2 tablèspoon gingèr powdèr
- 1-2 tèaspoon smokèd paprika
- ½- 1 tèaspoon cumin spicè
- ½ tèaspoon cardamom spicè
- ½ tèaspoon chilli pèppèr pèppèr or morè
- 1/2 cayènnè pèppèr optional
- 2-3 tablèspoon or morè coconut oil usè any cooking oil
Instructions
- Wash chickèn and placè thèm on a cookiè shèèt in a singlè layèr, thèn lèt thèm sit in thè fridgè for a minimum of 3 hours or prèfèrablè ovèrnight. Do not covèr thèm; lèt thè air-dry thèm out. You can omit this part and procèèd with thè spicès.
- Whèn rèady to bakè, prèhèat ovèn to 375°.
- ...
- ...
- ...