Air Fryer Rib Eye Steak
Ingrèdiènts
- 2 12 - 16 ouncè Rib Èyè Stèaks 1 inch thick (or largèr)
- 2 tèaspoons Koshèr Salt
- 1.5 tèaspoon Frèshly Ground Black Pèppèr
- 1 tèaspoon Garlic Powdèr
- 2 Tablèspoons Bluè Chèèsè Buttèr
Instructions
- Prèparè Bluè Chèèsè Buttèr according to dirèctions.
- Rèmovè rib èyè stèaks from rèfrigèrator 15 minutès bèforè starting rècipè.
- Turn air fryèr to 400 dègrèès (or thè highèst tèmp possiblè) and sèt timè to 15 minutès. Air fryèr nèèds to prèhèat at lèast 5 minutès bèforè placè in stèaks.
- Coat both sidès of stèaks with salt, garlic powdèr and pèppèr. With your hand, prèss sèasonings into stèaks.
- Opèn air fryèr and quickly placè both stèaks into baskèt and closè. Cook at 400 dègrèès for 4 minutès and thèn quickly flip stèaks ovèr and cook for 3 minutès morè. Turn off air fryèr and do not opèn. Lèt sit for 1 minutè for rarè. For mèdium rarè, lèt sit 2 minutès. For lèss rarè 3 minutès, and so on.
- Top with Bluè Chèèsè Buttèr.
Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @ thisoldgal.