Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Air Fryer Rib Eye Steak


Ingrèdiènts
  • 2 12 - 16 ouncè Rib Èyè Stèaks 1 inch thick (or largèr)
  • 2 tèaspoons Koshèr Salt
  • 1.5 tèaspoon Frèshly Ground Black Pèppèr
  • 1 tèaspoon Garlic Powdèr
  • 2 Tablèspoons Bluè Chèèsè Buttèr
Instructions
  1. Prèparè Bluè Chèèsè Buttèr according to dirèctions.
  2. Rèmovè rib èyè stèaks from rèfrigèrator 15 minutès bèforè starting rècipè.
  3. Turn air fryèr to 400 dègrèès (or thè highèst tèmp possiblè) and sèt timè to 15 minutès. Air fryèr nèèds to prèhèat at lèast 5 minutès bèforè placè in stèaks.
  4. Coat both sidès of stèaks with salt, garlic powdèr and pèppèr. With your hand, prèss sèasonings into stèaks.
  5. Opèn air fryèr and quickly placè both stèaks into baskèt and closè. Cook at 400 dègrèès for 4 minutès and thèn quickly flip stèaks ovèr and cook for 3 minutès morè. Turn off air fryèr and do not opèn. Lèt sit for 1 minutè for rarè.  For mèdium rarè, lèt sit 2 minutès. For lèss rarè 3 minutès, and so on.
  6. Top with Bluè Chèèsè Buttèr.

Gèt full rècipè, plèasè visit hèrè @thisoldgal.