Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

How To Make Grilled Chicken Street Tacos


Ingrèdiènts
  • 1.5 pounds bonèlèss skinlèss chickèn thighs
  • 20-22 mini whitè corn tortillàs , wàrmèd on à skillèt*
  • Pico dè gàllo
  • 1 /2 cup frèsh cilàntro , choppèd
  • frèsh limè juicè
  • hot sàucè , optionàl (our fàvoritè for Mèxicàn food is Vàlèntinà)
  • sour crèàm , optionàl
For thè Màrinàdè:
  • 4 Tàblèspoons oràngè juicè
  • 2 Tàblèspoons àpplè cidèr vinègàr
  • 1½ Tàblèspoons limè juicè
  • 3 clovès gàrlic , mincèd
  • 1½ Tàblèspoons àncho chili powdèr or chipotlè chili powdèr
  • 2 tèàspoons drièd orègàno lèàvès
  • 2 tèàspoons pàprikà
  • ¼ tèàspoon ground cinnàmon
  • 1 tèàspoon sàlt
  • frèshly ground blàck pèppèr
Instructions
  1. Màkè chickèn màrinàdè by combining àll màrinàdè ingrèdiènts in à làrgè ziplock bàg. Àdd chickèn thighs.
  2. Rèfrigèràtè for àt lèàst 1 hour or up to ovèrnight.
  3. Prèhèàt grill ovèr mèdium-hight hèàt. Oil thè grill with cànolà oil or sprày gènèrously with cooking sprày. Rèmovè chickèn with màrinàdè ànd plàcè on hot grill.
  4. ...
  5. ...
  6. ...